webdevelopment

UX Design: for the perfect customer experience

UX Design nodig? Bij Webbakery ben je aan het juiste adres! Wij maken jouw website of webapplicatie 100% gebruiksvriendelijk. Met jouw input creëren we een online universum waarin jij, maar vooral de gebruiker, zich gemakkelijk én vrij kan bewegen. Zo verloopt binnenkort iedere klantreis op rolletjes. Alles voor de perfecte user experience.

NEEM CONTACT OP

Next level: usability & responsive

Onze UX-designers zijn professionals op het gebied van optimalisatie. Deze ervaren genieën beschikken over de meest up-to-date kennis. Zij nemen de regie in het optimalisatieproces. Binnen no-time halen zij het beste uit jouw website of webapplicatie. Beloofd!

We beginnen met een uitgebreid onderzoek

Hier kruipen we in de huid van de klant en nemen jouw huidige website of applicatie onder de loep. Hoe gebruiksvriendelijk is deze nu?

Dan maken we een rapport

en zetten alle verbeterpunten op een rijtje. Welke onderdelen zijn al geoptimaliseerd en aanwezig? En welke onderdelen missen nog? De designer bedenkt een masterplan om de usability en responsiveness van je website of app te verhogen.

Tenslotte ontwerpen zij een nieuw design

zij testen verschillende wirefames en lay-outs, die zij bekijken vanuit het perspectief van de gebruiker. Na wat passen en meten is het zover: het ultieme UX Design is geboren!

Your website, ready for customers

Met een UX Design van Webbakery wordt navigeren op jouw website of webapplicatie makkelijker dan ooit tevoren. Ben jij klaar voor een traffic boost? Wij wel. Hoe gebruikersvriendelijker jouw online omgeving is, hoe meer kans op conversie. En is dat niet het uiteindelijke doel?

Onze Web developer bazen nodig?

Laat het me weten! We zetten onze skills graag voor je in.