webdevelopment

Masters in online strategy

Je website of webapplicatie ontwerpen of vernieuwen? Dan heb je een fenomenale strategie nodig. Geen idee waar te beginnen? Webbakery helpt je uit de brand! Want wij zijn meesters in online strategie.

NEEM CONTACT OP

Fruitful advice from our kitchen

Wij serveren full service oplossingen voor websites, platformen en portalen. Dat is onze specialiteit. Wij kennen de kneepjes van het vak en zijn niet bang om out of the box te denken. Wie innovatief wilt zijn, moet durven. Ook jij. Dus, trek je stoute schoenen aan en plan die strategiesessie met ons in!

We bepalen de doelgroep:

en schetsen een persona. Wat zijn de wensen en belangen van de klant? En hoe komen we deze tegemoet?

We stellen doelen

we reach for the moon. Jij toch ook? Doelstellingen geven richting en structuur. Daarom bepalen we al vroeg het doel van je website of applicatie.

We bepalen de boodschap

iedereen (en elk bedrijf) heeft een verhaal, en jij ook. Dus, wat wil je nu écht vertellen?

We schetsen jouw image

niet alleen je boodschap, maar ook je uitstraling moet uniek én opvallend zijn. Vertel ons wat je wilt uitstralen, dan maken wij je  website of applicatie oogverblindend.

We positioneren jouw bedrijf

en zijn zo concurrenten te slim af. Met jouw unieke boodschap, imago en USP’s zet jij jouw bedrijfswebsite (of applicatie) in de schijnwerpers.

The sky is the limit

Onze creatieve agency is jong en innovatief en ontwerpt, samen met jou, de perfecte online strategie. Wij tillen jouw website of applicatie naar het hoogste niveau.

  • Klein, en daarom persoonlijk en betrokken
  • Directe samenwerking
  • Snelle response-rate
  • Streven naar 120% klanttevredenheid
  • WordPress websites met thema’s op maat

Sterke online strategie nodig?

Zoek niet verder. Webbakery staat voor je klaar!